Proef de Streek

Rokerij Marle, Melkveebedrijf Ramsteeboers, Kloostermansweide vlees en Landgoed Schuilenbuerg verzorgen samen een smakelijke avond waarop allerlei heerlijke streekgerechten geproefd kunnen worden. Landgoed Schuilenburg, gelegen aan de Regge, is de uitgelezen locatie voor deze “Streekproeverij”. Reserveer voor 8 juni 2022.

Proef de Streek

Op zaterdag 11 juni unieke kans om de streek rond Schuilenburg te proeven.

Rokerij Marle, Melkveebedrijf Raamsteeboers, Kloostermansweide vlees en Landgoed Schuilenburg verzorgen samen een smakelijke avond waarop allerlei heerlijke streekgerechten geproefd kunnen worden. Landgoed Schuilenburg, gelegen aan de Regge, is de uitgelezen locatie voor deze “Streekproeverij”. Proef de streek in de buitenlucht (bij regen binnen). Doel is een sfeervolle beleving van de streek met een viertal rondes gerechten. Aan deze smakelijke avond kan maar een beperkt aantal mensen meedoen, dus reserveer snel je plekje; dit kan tot 8 juni 2022.

Vier gerechten:

De avond start met een gerookt voorgerecht. Daarna volgt een warm tussengerecht met ambachtelijke gerookte vis met toebehoren. De Black Angus runderstoof is ouderwets lekker, zeker als het geserveerd wordt met enkele bijgerechten en boerenfriet. De streekproeverij wordt afgesloten met heerlijke toetjes gemaakt van zuivelproducten uit eigen melkerij. Al dit lekkere eten wordt begeleid door een keuze uit fris, (streek)bier, wijn of binnenlands gedistilleerd.

Streekbedrijven:

Rokerij Marle is een begrip waar het gaat om gerookte vis, de bekende gerookte zalm natuurlijk. Daarnaast een veelheid aan gerookt vlees, maar ook gerookte kaas en minder bekend: gerookte olie en zeezout.

De familie Raamsteeboers uit Hellendoorn, is een familie melkveebedrijf. Een deel van de melk verzuivelen ze naar onder andere yoghurt, vanillevla en kefir. De producten zijn van de eigen melk, zo puur mogelijk met zo weinig mogelijk toevoegingen. Het zal geen verrassing zijn dat het dessert van de Streekproeverij door de familie Raamsteeboers wordt verzorgd.

De heerlijke runderstoof van Black Angus rundvlees komt van Kloostermansweide. De runderen weiden langs de Regge en worden ook gevoerd met gras en granen geteeld in het Reggedal.

Landgoed Schuilenburg is een historische locatie gelegen aan de rivier de Regge. Van oudsher een pleisterplaats waar de vermoeide reiziger kon eten en drinken. Op 11 juni de gastvrije locatie die alle gasten aan Proef de Streek ontvangt.

Alles op een rijtje:

  • Proef de streek
  • Zaterdag 11 juni 2022
  • Van 18.00 tot 22.00 uur
  • 4 rondes streekgerechten
  • 4 consumpties
  • Prijs: 53.50 p.p.

Reserveren voor 8 juni: https://www.ticketkantoor.nl/shop/proefdestreek

Website: www.schuilenburg.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 53,50 Entreeprijs

Er kan maar een beperkt aantal mensen deelnemen. Boeken kan tot 8 juni 2022.

Locatie

Landgoed Schuilenburg

Adres
Schuilenburgerweg, 54, 7447 RP Hellendoorn
Telefoon
054 - 86 817 82
E-mail
Website
schuilenburg.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter