Zunnewendefestival

Tussen de kortste en de langste dag van het jaar zit maar een _'Zunnewende'_... Tijd om nu jouw kaarten te bestellen.

Dit is de 15e keer dat het Zunnewende Festival georganiseerd wordt en omdat dit een reden is voor een feestje pakken wordt er groots uitgepakt! Zaterdag 24 juni ben je vanaf 14:00 welkom op het reguliere Zunnewende Festival en als klap op de vuurpijl, wordt er op zondag 25 juni 'Zunne Zundag' georganiseerd en dan vind er een Hagepreek plaats met 'n moaltied toe.

Het Zunnewendefestival van 2023 staat geheel in het teken van het Nedersaksisch. Op diverse speelplekken op het prachtige terrein van Landgoed Schuilenburg Hellendoorn zijn er optredens vanaf 14.00 uur. Rondom het horecaplein staan foodtrucks met heerlijk eten en streekproducten. Er is een keenderplein waar speciaal voor 't Kotte Volk optredens zijn, maar ook spellen, vertellingen, schminken, fiets je schilderij en nog völle meer.

Hagepreke op zondag.

Om het lustrum te vieren is er op zondag 25 juni om 12.00 uur een hagenpreek in het Nedersaksisch op het kasteelterrein. Een hagenpreek werd in vroeger dagen gehouden voor mensen die zich niet thuis voelden in de gevestigde orde van religie. Zij kwamen samen op een geheime locatie buiten de stad in de openlucht achter de heg, vandaar Hagepreek. Ze luisterden daar naar de uitleg en betekenis van woorden uit de bijbel. Ook werden er liederen gezongen. Dit zal in de hagenpreek van 25 juni ook worden gedaan.

Het thema is: Alles heeft zijn tijd uit Prediker 3. De uitleg is door ds. Gerrit Heuver en er is muzikale begeleiding door blazers. De toegang is gratis, wel wordt een vrije gift gevraagd voor de onkosten.

Na afloop is er nog tot 14.30 uur gelegenheid om na te praten en wat te eten en te drinken (voor eigen rekening) bij bij de herberg 't Reggedal van Landgoed Schuilenburg.

Ticketsoorten en beschikbaarheid 24 juni:

Bestel nu!

Alle ticketprijzen zijn inclusief 1,50 administratiekosten. Wil je nog meer weten? Kijk dan op de website.

Of bekijk de website zunnewendefestival.nl/speelschema-2023.html

Wanneer

  • -
  • -

Prijzen

Veurverkoop: € 12,-
Veurverkoop Jongeluu (t/m 15 jaar): € 1,-

Kassakaartie: € 15,-
Kassakaartie Jongeluu (t/m 15 jaar): € 1,50

De toegang op 25 juni is gratis, wel wordt een vrije gift gevraagd voor de onkosten.

Locatie

Landgoed Schuilenburg

Adres
Schuilenburgerweg, 54, 7447 RP Hellendoorn
Telefoon
054 - 86 817 82
E-mail
Website
schuilenburg.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter